Skip to main content

Sales Vision Management & Consultancy B.V.

---------------- "Your partner in business" ---------------

Sales Vision  Diensten  Sales Scan  Partners  Referenties  Het Sales Collectief  Klantencontact Monitor  Nieuws  Contact   
Over ons
Visie
Missie
Management
Vacatures
Verkopen, handel drijven, relaties leggen en uitbouwen. Geld verdienen.......

Nederland is wereldwijd bekend als handelsnatie. Zaken doen op nationaal en internationaal vlak zit in ons bloed. De wijze hoe wij dit doen is kenmerkend voor het repeterend karakter. De tijden veranderen, de omgeving en het tempo waarin wij handelen ook. Internet, globalisering, social media, nieuwe technologie en innovatie zijn hierin de bepalende factoren.
Bedrijven succesvol maken, dat is wat ons drijft!
Sales Vision heeft de missie om bedrijven succesvol te maken in het doen van business. Wij zijn ervan overtuigd dat nagenoeg iedere organisatie in de business to business markt, minimaal 15 % redendementsverbetering kan realiseren. Dit wordt verkregen door vooral de vraag "Hoe" men nu de verkoop uitvoert en heeft georganiseerd.

Onderzoeken, Analyseren, Organiseren, Structureren en Uitvoeren! 
Tijdens de uitvoering van onze projecten zijn er binnen de organisatie veelal zelf wel goede ideeën 
over hoe dingen anders en beter kunnen. Dit is gefragmenteerd en is er niemand die hier verantwoordelijk voor is. Deze inspiratiebron mobiliseren, faciliteren en bundelen met onze kennis en ervaring is datgene wat wij doen. Het is dus niet ons succes, maar de kracht van samenwerken, organiseren, structureren en een flinke dosis positieve energie.

Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen en laat u niet weerhouden om ons te benaderen voor een inspirerend gesprek.